პური გულიანი

ინფორმაცია პროექტის შესახებ
დასახელება: პური გულიანი
ლოკაცია: თბილისი, საქართველო
სტატუსი: დასრულებული
ფართი: 2 000 m²
Share:

პური გულიანი

რესტორანი “პური გულიანი” სასტუმრო მოქსის გვერდით, თბილისის შუაგულში მდებარეობს. პური გულიანი უნიკალური კონცეფციის მქონე სახაბაზოა, სადაც ქართული ხორბლითა და რეგიონალური პროდუქტებით, ყოველდღიურად მზადდება ტრადიციული კერძების, გულსართიანი პურ-ფუნთუშეულის და მადისაღმძვრელი დესერტების თანამედროვე ვარიაციები.

სიემსის მომსახურება

რესტორან პური გულიანისთვის სიემსიმ განახორციელა სრული პროექტის მენეჯმენტი:

  • დიზაინ მენეჯმენტი
  • ტენდერების მართვა
  • მშენებლობის მართვა
  • ხარისხის კონტროლი
  • ღირებულების ოპტიმიზაცია
  • ბიუჯეტირება და გეგმა-გრაფიკის მართვა
  • რისკების მართვა
  • შრომის უსაფრთხოება
  • დოკუმენტების მართვა
  • კონტრაქტების მართვა
UP